lørdag 13. april 2013

Kafé!

Å gå på kafé er ein av dei tinga som gjer livet litt lysare. Livet mitt er heldigvis ikkje så mørkt frå før, men å kikka ut av eit vindu med ein kaffikopp i hånda, er litt som meditasjon for meg. Her er tre av favorittkaféane min i London. Til no!

Tufnell Park Tavern, 162 Tufnell Park Road, London N7 0EE
Dette er lokalkaféen vår, som me fant på ein oppdagelsestur i nabolaget. Den har eit eige kaférom, og eit eige pub/restaurantrom. Dessutan har den tidenes beste cappuccino (spesielt når ho med det raude håret lagar han), store croissantar og ein fin og avslappa atmosfære. 

New London Cafe, 216 St. Paul's Road, London N1 2LL

Denne kaféen har kjedeleg navn, men snille innehavarar og fin musikk. Eg blir alltid skuffa når fine kaféar har slitsom musikk, men desse folka er like glade i Beatles som meg. Dessutan har dei god lunsj, og eg har oppdaga ein liten bakgård som eg har tenkt å sitta i når det blir litt varmare.

Candid Cafe, 3 Torrens St, London EC1V 1NQ
Denne er ordentleg fin! Det er ikkje så lett å sjå, sidan Mathias tar opp heile biletet, men eg lovar at det er sant. Den ligg litt gøymt vekk, så det føles heilt rett å belønna seg sjølv med eit kakestykke når ein har funne veien og gått opp ein haug med trapper. Så kan ein veksla mellom å kikka ut på fine hustak, i boka si, eller på dei unge/gamle/rare/kunstnariske folka som kjem og går.


6 kommentarer:

Maren sa...

Det er virkelig en ordentlig bra hverdagsglede. Disse stedene så veldig koselige ut, jeg fikk lyst til å drikke te i London. Og tommel opp for de som lar Beatles vinne over det slitsomme <3 Håper du har en fin helg!

Regnboge sa...

Når eg ein gong flyttar til ein by for ei stund, då skal eg utforske masse kafear. Men fram til då er det jo veldig fint å få lese og sjå andre sine oppdagingar!

Synne sa...

Ooooh, takk for tipsene! Jeg gleder meg til å kunne finne frem dette innlegget før neste London-tur. Fortsatt god helg!

h sa...

Så fine. Det er sikkert mye flott og rart å se på gjennom kafevinduene i London.

h sa...

Så fine. Det er sikkert mye flott og rart å se på gjennom kafevinduene i London.

Katrine sa...

Pip pip, nå var det godt å endelig titte innom deg igjen! Jeg har hatt et lite/stort bloggfravær, men nå har jeg tenkt å komme meg tilbake til dere fine der ute, som gjør meg glad bare med bilder og ord.
Fikk lyst til å sitte på kafé sammen med deg jeg :) Tipp topp tommelopp for at du deler slike fine tips med oss, da vet jeg hvor jeg skal gå den gangen jeg endelig skal komme meg til London :)
Ønsker deg en fin tirsdag!