fredag 5. oktober 2012

5 seriar

Eg er litt veldig skikkeleg glad i tv-seriar, og i år har eg funne fleire nye favorittar. Eg tenkte at eg kunne dela litt! Og om det er nokon som har ein serie å anbefala, blir eg veldig glad. Her er mine favorittar frå 2012, mest nytt, litt gamalt.

Link
1. New Girl
Trur eg har nevnt denne serien før, og det må vera fordi eg ikkje får nok. Morsom og søt, og full av klede som eg vil eta opp. Hvis eg skulle hatt ein jentekjærast, skulle det vore Zooey Deschanel.


Link
2. Six Feet Under
Dette er meg og Mathias sin kjærastserie, den me ser på når me et middag, og før me legg oss. No er me på fjerde sesong, og det er fortsatt like bra. Og då meiner eg superbra. Makabert og sårt og varmt og kaldt. Og så får eg alltid lyst til å farga håret raudt når eg ser Claire.

Link
3. Girls
Denne serien blir eg glad av, mest fordi han er morsom på ein klein måte, og fordi han er ærleg på ein måte som eg ikkje heilt har vore borti før. Om jenter, av jenter. Det likar eg.

Link
4. Bunheads
Ein serie eg alltid kjem tilbake til, er Gilmore Girls. Då eg fant ut at Amy Sherman (som laga Gilmore Girls) har begynt på ein ny serie, vart eg gira. Og veldig glad då det stadig dukka opp skodespelarar frå Stars Hollow! Stikkord: ballett, superraske samtalar, småby, rare karakterar.

Link
5. Just Desserts
Okei, eg har ein ting for realityseriar. Spesielt dei som involverar ein konkurranse av noko slag. Eg kan for eksempel nevna at Top Model og Project Runway er mine favoritt-guilty pleasures, hihi. I vår kom eg over Just Desserts, der konditorar konkurrerar i å laga dei beste dessertane. NAM. Nytas best saman med kake, is og sjokolade.

Bileta er linka.


14 kommentarer:

Anonym sa...

Oh MY, en egen serie om dessert? Jeg trenger den i livet mitt!

Maren sa...

Så masse fint! Jeg elsker New Girl <3 Og jeg har enda ikke sett Bunheads, men det må jeg gjøre. Jeg kan anbefale Parks and recreation, det er supermorsomt.

Ine sa...

Jeg har sett to episoder av Bunheads, og gleder meg til å se mer! Six Feet Under er nok min favorittserie, sånn bortsett fra Gilmore girls!

Ane sa...

Jeg elsker New Girl, og Six Feet Under må være en av de beste seriene laget noen sinne. Bunheads holder jeg fortsatt på å bli kjent med, jeg vil gjerne like den, og tror jeg skal bli glad i den :) Ellers er jeg heeelt enig med Maren, Parks and recreation er verdt å se <3

Frøydis sa...

Oioi, skal sjekka ut Parks and recreation!

Synne sa...

Yay! Serier!
Jeg ble ikke så begeistret for Bunheads, dessverre, men Gilmore Girls er jo en klassiker! Om du liker Six Feet Under, kan det jo hende at du ville like Sopranos også? Hvis du ikke har sett den serien, vil jeg herved anbefale den. Det er faktisk kjæresteserien til meg og Jonas, så jeg vet at den kan funke som arvtager når dere er ferdige med SFU!
Jeg er veldig glad i skrudd, sjarmerende, britisk TV). Nå som du bor i området, kan du jo sjekke ut for eksempel Green Wing (ganske ekstreme greier som er utrolig gjennomtenkt og godt laget) eller Gavin & Stacey. Sistnevnte er en walisisk serie som er supersøt og sær, og så bra castet at alle bare ER rollefigurene sine. Da får du litt innblikk i aksentforskjellene også, hoho!
Jeg ELSKER kokk-og-konditorprogrammer, gjerne av reality-typen! Var så heldig å få oversette noen episoder av MasterChef Ireland (Irlaaaaand<3) i sommer, og da holdt jeg på å dø av glede. Cake Boss, Cupcake Girls og andre slike serier får meg til å drømme om mitt eget bakeri og baksnakke han derre late vikaren som slurvet med glasuren.
Herlighet, for en lang kommentar. Beklager, jeg blir bare litt oppglødd når jeg er på et sted med internett. God helg!

Hanna sa...

Girls er bra!

Maren sa...

Hihi nå har jeg sett første episode av Bunheads og jeg liker liker. <3

Blåmugg sa...

Jeg likte den australske serien Puberty Blues (litt klein tittel...) Om å være ung i Australia på 70-tallet.

frøyia sa...

New Girl er rasende festlig. Ler meg skakk hver episode.

Katrine sa...

Jaaaa, jeg elsker New Girl, og ikke minst zooey! Jeg har sagt det samme som deg, skulle jeg ha hatt en jentekjæreste måtte det ha blitt henne.. Hjelpeseg så søt, orginal, morsom og orginal :)
Jeg ble også superglad for å se at Bunheads skulle komme :) Og jeg har sett noen episoder.. Lover bra!
Ellers ser jeg "revenge" om dagen.. Og er helt hekta på "Downton Abbey". Vakre omgivelser, historisk, nydelige kostymer, kjærlighet og drama :)
Jeg og Øyvind ser dexter sammen, og der er vi også helt frelst..

Katrine sa...

Og sopranos!!

Anonym sa...

Å så supert med nye serie-forslag :D Selv har jeg begynt å se på 24 igjen, superspennende!

Guro sa...

Åh, hvor ser dere alle disse seriene? Jeg har null oversikt over steder på nettet å se morsomme serier, havner alltid i en loop av reklamer og gir opp før jeg finner noe. Tips mottas med enorm takk! :)