fredag 18. mai 2012

Emosjonell karusell

Hoi! Om ei veke flyttar eg heim til fine Norge, og før det har eg tenkt å nyta København så mykje som eg kan. Det kjennes litt som å flytta frå ein god venn, og det er ikkje det kjekkaste i verda. Spesielt sidan eg har blitt så glad i desse galne sangarane som plutseleg kan byrja å brøla i butikken for å testa ut noko me nettopp har lært, og som er like glade i å drikka billig øl som meg. Samtidig gler eg meg evig mykje til å få vera sambuar igjen, og til å ha gode Oslofolk berre ein gåtur/busstur unna. Eg er ganske emosjonelt forvirra, glad og lei meg og på toppen av alt har Mathias kome inn på filmskule og i september pakkar me gitar og koffert og kamera og flyttar til London.

London.

Hjelphjelphurrahurrahurra!!!


10 kommentarer:

Maren sa...

Så utrolig spennende! Gratulerer til Mathias! Og håper du nyter dagene <3

Hanne sa...

HURRA! Gleder meg til å få deg tilbake i noen måneder! :) Kos deg med besøk i helga!

Ane sa...

Wow, spennende! Jeg er nysgjerrig (og ny her), er det Complete Vocal Institute du har vært sangerstudent ved?

marire sa...

å hurra! spennende! jeg er på emosjonell karusell selv, bare ved å skulle flytte tilbake til Oslo fra Montpellier og starte på livet. nyt den siste uken, det skal jeg også. hjelphjelphurra!

Ane sa...

Svar: Jeg har ingen problemer med å tro på at det har vært et fantastisk semester, altså! Mitt eneste møte med CVT har vært et lite helgekurs med noen utdannet derfra, men må innrømme jeg kikka litt på nettsidene i går. En gang senere i livet :)

Synne sa...

Hipp hurra for Londonplaner! Min favorittby! Det er lov å være litt emosjonelt utenfor i slike tider, men jeg håper du klarer å kose deg likevel. Nyt de siste dagene! God tur hjem!

Frøydis sa...

Takk, fine de! Og hurra for at sommaren har kome på visitt!

Anonym sa...

Hurra for London! Kanskje jeg skal komme på besøk dit også?

Oooog, når du kommer til Oslo må vi finne på noe!

Frøydis sa...

Ina: ja og ja. Veldig ja!

Katrine sa...

Hjelpemegoghurrraaa, så spennende!! Fine, flotte deg, dette greier du så fint :) Makan, til tøffa!