lørdag 25. februar 2012

I want to ride my bicycle

Men det kan eg ikkje, for den er heima i Norge. Danskane er sjukt gode på sykling, og får nesten like mykje respekt i trafikken som bilane. Det verste ein kan finna på å gjera er å gå i sykkelfeltet, for der går det fort! Kvar dag ser eg utruleg mange fine syklar, og desse er eg spesielt misunneleg på:
5 kommentarer:

Kathleen sa...

Jeg hadde inntrykk av at det faktisk var syklene som hadde makten i København da jeg bodde der. Det er i hvertfall farlig å være fotgjenger, syklistene er ikke så snille mot dem. Du vet du kan leie sykkel på månendsbasis da? Det gjorde vi. Eller du kan ta toget til Malmø og kjøpe en billig sykkel på Biltema e.l. (det er mye billigere for sykkel i Sverige enn i Køben). Etterpå kan du donere den bort. Å, vi leide sykkel av et firma som gav overskuddet til en god sak, og de tok gjerne i mot sykler også, men jeg kan ikke huske hva de het!

Alvilde kaller de meg. Og jeg responderer. sa...

Husker du når vi sa at vi skulle male syklene våre? Det syns jeg vi skal gjøre når du kommer tilbake til Oslo.

Katrine sa...

Åh, sykkeldrøm! :) Du må nok enten få hentet sykkelen din, eller gjøre et innkjøp av egen Købensykkel.. Nydelige København, der kunne jeg tenkt meg å bo!

Frøydis sa...

Alvilde: Ja! Det skulle me jo! Eg kjenner at min sykkel skal vera lilla. Eller gul. Eller kanskje mintgrøn? Oi, vanskeleg.

Regnboge sa...

Eg må bjynde å sykle igjen. HAr 'kje gjort det på kjempelenge (fleire år), men i år har eg faktisk veldig lyst.