torsdag 10. mars 2011

Eit postkort er noko heilt lite som trivs særskilt godt på veggar og i postkassar

Eg må nesten alltid kjøpa med meg ein postkortvenn når eg er i eit anna land. Dei finaste får henga på veggen, og dei plar vera av gamle menneske som et, jenter som lyfter på skjørtet, pippi, eller folk som visar fram alle fiskane dei har fanga. Menneske er noko av det finaste som finns å sjå på, og det er psykologiboka mi einig i. Ho seier at bittesmå babyar som nettopp har komt ut frå varmen foretrekkar å sjå på fjes framfor andre figurar. Genetisk forklaring, er ikkje det fint vel?

5 kommentarer:

Anonym sa...

i gangen har jeg også sånn type vegg, også med bilder. jeg blir liksom alltid glad av å komme hjem, det er fint.

Maren sa...

Fin postkortvegg! Jeg har også en, og det er så koselig. Og åååå du har den supernydelige lampa med skyer på, jeg er så misunnelig!

Kristin sa...

Så utrolig fint! Nå ble jeg skikkelig inspirert til å lage en lignende vegg, det var virkelig stilig :D

Frøydis sa...

Postkort <3
Trur kanskje dei har skyelampen på ikea enno? Eg blei så gira når eg såg han at mor mi kjøpte han til meg sjølv om eg ikkje trengte ein lampe. Og så har eg bestemt at eg skal mala himmel med skyer i taket når eg får min eigen leilighet :)

Synne sa...

Åh, den lampen er så søt. Jeg ga en slik til Ine til jul, og måtte virkelig jobbe for ikke å beholde den selv...

Hurra for postkort! Jeg har også en slik samling, men jeg har ikke hengt den opp ennå. Forresten så er jeg lørdagspostbud, så jeg oppfordrer til å sende noen også, hoho!