torsdag 15. januar 2009

Om kofferta, nordlendinga og bitre barndomsminne

Mette Amalie har flytta te Oslo, og det syns eg e enn så store begivehed at det fortjene sitt heilt eget blogginnlegg (eg kan jo ikkje garantera at det ikkje snige seg inn nogen finurlige fakta som ikkje har me Mette Amalie og gjer, men eg sga jaffal prøva så godt eg kan). I dag e det akkorat ei vega si eg traff ein nerlasta nordlending på oslo s, og akkorat ei vega si eg hjalp ein nordlending å flytta inn i Oslo. For et samentreff seie eg bare. I teorien sko det egentligt ver enn ganske enkel sag, men teorien e jo som kjent ikkje det sama så virkeligheden, og det har ikkje tenkt å lada som helle.

Det har ikkje våre snø i oslo på lenge, men på den dagen som Mette Amalie kom, så va det snø. I tillegg te snø så va det ein koffert som muligens va litt forvirra, iallefall hadde an ikkje fått me seg at han va ein koffert. Han trudde at han va ei snøskofla, elle kanskje ein murstein. Noge tongt jaffal. Og hjulå va meir elle mindre kaputt. Eg trur ikkje eg seie meir om den sagen.

I og me at eg e så bra egna som pakkesel, blei mine ferdigheda igjen satt på prøve nogen daga seinare, og igjen va Mette Amalie innvolvert (sjå kem så holde seg te sagen!). Ikea e ein bra plass, det har eg allti syns, sjøl om forholdet fekk seg enn alvorlige knekk då eg blei for gammale te å lega i ballrommet. Menmen, no hard feelings, nå i ittetid har eg innsitt at det muligens va best for alle parta (jaffal for di andre ongane)(sjå der kem som ikkje klarte å holda seg te sagen, eg må ha glømt å banka i bordet i sta). Uansitt, Mette Amalie handla møje. Forbausande møje hvis me tar størrelsen på hybelen hennas i betraktning. Men det trenge me jo ikkje. 5 meget fodle ikeapåsa, to taske, enn hennes og mauritzpåse og enn merkverdigt komiske blåe vesketing kan bli litt møje for to kjekke jente. Heldigvis e det sånn at alt ordne seg for kjekke jente, for det har Borghild sagt. Og det gjor det jo og. Så vidt. Men kjekt va det!

Og i tilfelle nogen sgo ver i tvil, så e eg sjikkeligt fornøyde me at Mette Amalie har flytta te Oslo. Eg vil annslå at det kan komma te å øka livskvaliteten min me jaffal 10%. Det kan kanskje virka litt lide, men hvis du syns det, så e det bare forde du ikkje vett kor bra eg har det sånn i udgangspunktet. For det e jo ikkje allti så lett å veda.

Velkommen te Oslo Mettiss!!

4 kommentarer:

Anton sa...

Oslo høres plutselig litt triveligere ut.

Mette Amalie sa...

Ååå! Nei så koseli Frøydis!! Æ føl at æ må sei takk førr et heilt eget blogginnlegg. D e stas^^ JIPPI!


Frøydis e kvalitet.

Frøydis sa...

Versågod! Eg ser fram te fremtidige bloggbare begivenheda..:p

Anonym sa...

iwxh eegsf [URL=http://www.porntubescan.com]erotik[/URL] cpyldb m hv a ctf